Trädgårdsskötsel

Med passion för naturen och en djup förståelse för estetik, hjälper Irisro dig att skapa och underhålla din drömträdgård. Oavsett om du har en liten stuga med naturtomt, en stor herrgård eller något däremellan, har vi lösningarna för att förvandla din utomhusmiljö till en grön oas i din stil och smak.

En vacker trädgård kräver regelbundet underhåll. Vi erbjuder skräddarsydda skötselplaner som inkluderar allt från gräsklippning och beskärning till gödsling och nyplantering. Vårt team av experter ser till att din trädgård alltid ser sitt bästa ut, oavsett årstid.

Skötselavtal
Inte alltid hemma? Eller vill du bara njuta av din trädgård? Kanske önskar du en del av trädgården hållen i toppskick?

Med ett skötselavtal hos Irisro Trädgård AB kan du luta dig tillbaka och bara njuta av trädgården. Du får en personlig trädgårdsmästare, som har avsatt tid för just din trädgård. Det betyder att du slipper löpande ogräsrensning, trimning och gräsklippning, för det sköter vi åt dig!

Normalt sett löper avtalen från april till oktober. Ett avtal tecknas för en säsong i taget.

Alla fastigheter är givetvis unika, för att kunna ge dig ett fastlagt pris behöver vi först göra ett besök. När du bokar ett skötselavtal, bjuder vi på detta första besök.

Tillsammans bestämmer vi, utifrån förutsättningarna på din fastighet och typen av växter, hur många besök du önskar per månad. Det är lämpligt att utgå från två besök i månaden, både med avseende på gräsklippning och eventuell bevattning.

Vi på Irisro är engagerade i att skapa hållbara trädgårdar som främjar biologisk mångfald och minskar miljöpåverkan. Vi använder ekologiska metoder och material för att säkerställa att våra trädgårdar inte bara är vackra utan också miljövänliga.

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på vårt arbete. Från de växter vi väljer till de tekniker vi använder, strävar vi alltid efter att leverera bästa möjliga resultat. Vår målsättning är att överträffa dina förväntningar och ge dig en trädgård du kan vara stolt över.