Beskärning och skötsel

Ibland hinner man inte med allt man vill. Då kan vi rycka in!

* Trädbeskärning
* Gräsklippning
* Ogräsrensning
* Häckklippning
* Vår- och höststädning
* Bevattning
* Skötselmanualer

Efter en ordentligt genomförd vårskötsel blir sommarsysslorna i trädgården mycket enklare. Ett bra förarbete är en god investering för en vackrare trädgård.

Höststädningen hjälper växterna att vintra in, några behöver beskärning, frukt ska tas om hand.

Häckar kan klippas i olika stilar; vi tittar på vad som passar din trädgård. De flesta buskar behöver beskäras för att inte bli risiga och trista. Rätt beskurna får de ett vackert, naturlikt växtsätt och rikare blomning och fruktsättning.

Fruktträd kan behöva beskäras i omgångar för att de inte ska slå mängder av vattenskott. Äldre träd som inte fått underhåll på länge, kan behöva beskäras i omgångar under 3-4 år innan de blir fina igen. Rätt beskärning ger fler, större och friskare frukter. Ris och frukt kan vi transportera bort.

Gräsmattor kan hållas kortklippta i all enkelhet, eller kanske förvandlas till ängar? Varför inte klargröna pärlor eller till och med en grusträdgård fylld med perenner. Berätta vad du längtar efter!

Vi vänder din kompost, höstgräver ditt grönsaksland, vattnar, klipper, planterar, rensar ogräs, röjer sly, placerar höstlöven och vårklipp där det gör störst nytta. Allt du vill!

Vi kan sammanställa skötselmanualer till din trädgård, så blir allt enklare för dig att hålla reda på.

Att arbeta i trädgårdsmiljön är ett val vi aldrig ångrat – vi trivs på jobbet året runt!

 

NYTTJA RUT-AVDRAGET!

Mycket av skötseln kan man få med RUT-avdrag, det blir halva priset för dig. Läs aktuella detaljer på Skatteverkets hemsida. Vi sköter pappersarbetet.